Houston, we have a problem

Rechtstreekse vluchten naar Cancun zijn voorbehouden voor reizgers die zowel vlucht als hotel boeken voor een strandvakantie. Wij kiezen voor een avontuurlijke tocht, met een rondrit door de staten Yucatan, Campeche, Tabasco en Chiapas. En dan is een rechtstreekse vlucht vrij duur.

Daarom ging het via Frankfurt en Houston. En dat er nu precies boven Houston een fel onweer met regenbuien losbarstte. Luchthaven gesloten. We cirkelden minstens een uur iets ten Noord-Westen van Houston, toen de piloot toch groen licht kreeg. Luchthaven opnieuw open.
Alles behalve een zachte landing en chaos in de luchthaven. We werden van gate 14 naar 3 gestuurd, dan van terminal E naar C, en 6 uur later dan voorzien vlogen we richting Cancun.

Ook voor Anja van Mextrotter, het reisbureau waarmee we onze reis boekten, had er een lange avond opzitten. Ze bracht ons vrij snel naar ons hotel in Playa del Carmen. We hadden er een reis van 27 uur opzitten. Maar we zijn wel wat gewend en zelfs de kinderen hoorde je amper klagen.

Plaats een reactie