Flairbon

Was daarnet bij mijn jongste zus en heb even het boekje “Een heerlijk diner voor maar € 7!” uit de Flair van deze week meegenomen. Redelijk wat restaurants uit de buurt. Eéntje ervan is de Perenboom in Moerbeke-Waas. Lijkt me wel wat, tot ik het volgende lees in hun gastenboek :

Vandaag met de FLAIRBON gaan eten => jammer te moeten melden dat het enorm tegenviel. Waarom reserveren als er geen onthaal is voorzien en zelfs plaats moet genomen worden aan onafgeruimde tafels ? Borden kunnen worden vergeleken met schotels die je krijgt in een feesttent, maar zeker NIET in een restaurant. We gingen voor een ‘filet pur’, maar krijgen een klomp biefstuk voorgeschoteld met onsmakelijke, diepgevroren frieten… Pffff…. Echt héél jammer : dan betaal ik liever wat meer voor wat lekkers.

Denk dat we iets anders gaan zoeken… Ha, gevonden !! Het Hofke Van Eksaerde Enne… het gastenboek is gevuld met heel wat positieve reacties. Met ons gezinnetje voor mijn verjaardag ergens in november.

4 gedachtes over “Flairbon

 1. gelukkig heb je niet voor oudejaar geboekt zoals wij.een echte schande,1 kleine ruimte waar eten stond in buffet voor een 200 man,20 min aanschuiven voor beetje soep en als je geluk had geraakte je aan een stukje koud vlees (ik was bij de gelukkigen,maar na een kwartier heb ik het opgegeven voor aan beetje groenten en kroketten te geraken) gelukkig zaten we in oud deel en niet aangebouwd stuk waar het nog eens binnenregende ook!!!

 2. HEILIG HUIZEKE TE DRONGEN

  DEZE AVOND MET 4 GAAN ETEN MET DE FLAIRBON .
  MENU : CARPACCIO VAN TONIJN
  HOOFDSCHOTEL : ENTRECOTE MET BEARNAISE .

  WE VRAGEN EERST EEN APERITIEF , KIRR ( gewoon slecht , terug gegeven , tweede niet veel beter ( gewoon wat cassis bij gedaan ,zelfde wijn , dus niet uitgedronken ) CAMPARI ORANGE …. 8 € !!! ( zagen dit pas op rekening , want apero staat NIET op kaart ) WETEN NU WAAROM !!
  ANDERE TAFEL ( 15 min. na ons binnen en zonder flair bon ) KREGEN ONMIDDELIJK AMUSE , BIJ APERO . NA VRAAG WIJ OOK , MOESTEN LANG WACHTEN , DUS APERO AL OP !

  VOORGERECHTJE , ECHT LEKKER !!!

  TOEN HET HOOFDGERECHT KWAM ….VLEES ZAG ER GEKOOKT UIT ( en ook zo ) ENKEL VERGEZELD VAN één (1) GEKOOKT AARDAPPELTJE, GEVRAAGD VLEES EVEN OP DE GRILL TE LEGGEN , WAS VOOR 2 VAN DE 4 IETS BETER . PAS NA 2 MAAL AANDRINGEN EN 14 MIN KWAM DE BEARNAISE . ( vlees intussen koud )
  ALLE 4 DE HELFT VAN ONZE KLOMP VLEES LATEN LIGGEN .

  OOK LANG MOETEN WACHTEN OP DE TWEEDE FLES WIJN .

  NAGERECHT ( creme brulée ) LEKKER .

  EEN TAFEL VAN 8 PERSONEN HEEFT VOOR HET HOOFDGERECHT HET RESTAURANT VERLATEN …….

  MET DE FLAIRBON WAS HET HALVE PRIJS , HADDEN WE DE VOLLE PRIJS MOETEN BETALEN , DAN WAREN WE ZEKER OOK OPGESTAPT !!!

  HEBBEN ONZE BEMERKINGEN OOK AAN HET PERSONEEL OVERGEMAAKT ( uitleg gekookt vlees …. EEN TE KORT AAN PANNEKES !!!!! )

  CONCLUSIE …. NOOIT MEER FLAIRBON EN ZEKER NIET MEER HEILIG HUIZEKE !!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s