Libelle 2.0

Met filmpjes en weblog en alles erop en eraan 

Een langgekoesterde droom is waar geworden. Libelle heeft met Casa Libelle en eigen Bed & Breakfast in Barcelona, een eigen huis voor lezeressen en redactie, waar iedereen welkom is!

20 december opende de deuren van een bijzonder B&B in Spanje waar elke maand 4 vrouwen 4 weken lang de kans van hun leven krijgen. Vier weken lang runnen de lezeressen het B&B en ontdekken ze een wereldstad, zijn ze weg van de dagelijkse beslommeringen en hebben de tijd van hun leven.

Casa Libelle ligt vlakbij het strand Olympic Port, in één van de hipste wijken van Barcelona en heeft zes leuke kamers die door iedereen gereserveerd kunnen worden. Daarnaast zijn ook virtuele gasten van harte welkom in Casa Libelle. In real life kunnen via de site de avonturen gevolgd worden van de vier aanwezige Libelle-lezeressen. Ze zijn te zien in de ontbijtzaal, de lounge en op het terras. Feestjes, nieuwe spannende gasten, de confrontatie met elkaar en zichzelf, heimwee naar het thuisfront, vreugde als er successen worden geboekt, de ins & outs van het leven in Barcelona: alles komt voorbij en iedereen kan het meebeleven! Op de website staan de persoonlijke weblogs van iedere deelneemster en er zijn drie keer per week nieuwe filmpjes te bekijken.

[Bron : casa libelle]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s