Schweppes Gold Grape

grape.jpgEind jaren 80, begin jaren 90 werkte ik gedurende de zomermaanden en tijdens de weekends als magazijnier in de Unic van Heusden. En als magazijnier zie je alle nieuwe producten binnenkomen. Alles wat er in de Unic verkocht werd, was door de grote poort van de magazijnier naar binnengekomen en ik was dus heel goed op de hoogte van alle nieuwigheden op cuilinair gebied. Ik was ook de eerste om al die dingen te proeven.
En ik merk dat  nieuwe producten nog steeds een enorme aantrekkingskracht op mij uitoefenen. Vanavond nog in de Carrefour in Oostakker. Een palet vol Schweppes Gold Grape. Een nieuw drankje op basis van witte druiven.
En terwijl ik dit schrijf, ben ik ongelooflijk hard aan het genieten van deze nieuwe sensatie. Echt superlekker, een beetje Canada Dry maar zachter, en eigenlijk doet de smaak ook een beetje denken aan champagne.
Ik drink zelden alcoholische dranken, maar ben een fervent soft-drink gebruiker. En Schweppes Gold Grape wordt vast één van mijn favorieten voor deze zomer. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s