Parktheaterfestival – Lokeren

Al voor de elfde keer vond vandaag het Parktheaterfestival  in Lokeren plaats. Net zoals vorig jaar werd het een fantastische namiddag met circustheater, steltenacts, mime, jongleurs, kindertheater en nog zoveel meer.

Trio Sorrentino uit Duitsland bracht straattheater door mens en dier. Het was de enige voorstelling die we jammergenoeg niet van bij het begin gezien hebben.

dsc_2456.jpg

Mario, Queen of the Circus uit de Verenigde Staten bracht een circusact met een hoog Queen-niveau. Hilarisch ! En die man waagde het er zelfs op om te crowdsurfen.

dsc_2525.jpg

In het park waren een 10tal verschillende “speelplaatsen” en terwijl we ons van de ene plaats naar de andere begaven, konden we genieten van de steltlopers van Movement Theatre en van de 4 meter hoge Vladçe van het Nederlands bewegingstheater Compagnie With Balls.

dsc_2484.jpg

dsc_2474.jpg

De kinderen hebben het meest gelachen met het Mexicaanse Theatro Pachuco. Woordloos interactief straattheater waarbij elementen uit de stille film gecombineerd worden met die van een Europese clown.

dsc_2560.jpg

We sloten deze prachtige dag af met The Crate Show van de Nederlander Lee Hayes. Een beetje chaos, veel humor en stuntwerk op limonadebakken.

dsc_2699.jpg

Een gedachte over “Parktheaterfestival – Lokeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s