Groensels

We zijn een gemeente met meer dan 20.000 inwoners en we hebben niet eens een groentewinkel. Er is wel een groente- en fruitafdeling bij Delhaize, Aldi of Colruyt en een eindje verderop in Zeveneken is er nog een echte groenteboer, maar hier in Lochristi zelf, is er enkel op dinsdag een groentekraam op de wekelijkse markt.

Maar wat hoorde ik vorige week? Vanaf midden december krijgen we weer een groentewinkel in ons dorp. Waar vroeger Patrick zat met zijn “seizoenhofje” komt er een groente- en fruitwinkel. Het zijn eigenlijk de mensen die nu op de markt staan die de winkel zullen openhouden. En ze hebben beloofd om hun waar te verkopen aan dezelfde prijzen als op de markt.

Goed om weten, zo vlak voor de feestdagen.

3 gedachtes over “Groensels

  1. Eindelijk! Ik rijd ook van tijd tot tijd eens naar Pauwels in Zeveneken, ben afkomstig van Doorslaar (Lokeren) en mijn ouders zijn daar al hun hele leven vaste klant. Als je die kwaliteit gewoon bent, zijn supermarkt-groenten en -fruit een serieuze aanpassing. Hopelijk evenaart de nieuwe groenten- en fruithandelaar de kwaliteit van Pauwels, ’t zou een enorme verbetering zijn voor Lochristi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s