Digitaal

Omdat wij niet echt late opblijvers zijn, nemen we af en toe een programma op. Daarvoor gebruiken we nog een ouderwetse videorecorder. En de tapes spoelen soms heel traag terug of komen vast te zitten. De laatste tijd komen ze steeds vaker vast te zitten. Ik had nochtans nieuwe cassettes gekocht, maar het probleem bleef bestaan.
Dit weekend een beetje prospectie gedaan naar een dvd-recorder, maar we hebben gisteren beslist om te kiezen voor een digicorder.
Digitale TV dus, met de mogelijkheid om op te nemen. Woensdag 9 april komt de installateur. Benieuwd wat het wordt.

Geplaatst in tv

5 gedachtes over “Digitaal

  1. wij hebben ook pas digitv. in het begin weet je niet wat je overkomt. je raakt maar niet uitgezapt, maar als de proefperiode voorbij is, dan vallen er een heleboel posten weg… enne, net gemist, ooit gemist, of een filmpje zien, let maar op, want dat wordt allemaal goed aangerekend! daar schrok ik wel van!

  2. ik heb gisteren nog klachten gehoord over problemen met digicorder die niet opneemt wat hij zou moeten opnemen, maar altijd leuk als anderen dat eerst allemaal eens uitproberen hé

  3. mja, vantijd blijft da spel ne keer hangen of laadt de tv-gids of mijn tv-theek heel traag… maar al bij al ben ik wel content!
    bij ons is alles al altijd netjes opgenomen geweest! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s