Kindvriendelijk

We hadden nog een Vivabox liggen met 2 cadeaubonnen voor een museum naar keuze. Het werd het fotomuseum in Antwerpen waar momenteel een retrospectieve loopt over het werk van Patrick De Spiegelaere.
Op de website hadden we gelezen dat er voor gezinnen met kinderen ook een fotospeurtocht bestaat. Als je met 5 kinderen aan de ticketbalie staat, verwacht je dan ook dat ze op zijn minst wat info zouden geven over de speurtocht. De dame aan de balie vond het precies niet de moeite om ons iets te vertellen over deze plezierige kijk- en doe-ervaring.
Toen ik er zelf naar vroeg, kreeg ik een draagtas met daarin de opdrachten. Voor een woordje uitleg was er geen tijd, ook al waren we daar zowat de enige bezoekers.
Ook de zaalwachters hadden precies moeite met het jonge volkje. Enthousiaste kinderen zijn ze daar niet echt gewend. We hebben al vrij veel musea in binnen- en buitenland bezocht en zowat overal worden kinderen met open armen ontvangen. Hier niet echt. Jammer, want het museum heeft veel te bieden en ook de tentoonstelling van Patrick De Spiegelaere was zeker de moeite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s