De vier weverkens

We wonen intussen al 4 jaar in ons nieuwe huis en er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren. Voegen bijvoorbeeld. Maar we werken er aan. Gisteren is de voeger komen opmeten en we mogen binnenkort een offerte verwachten. De man kan wel ten vroegste in januari 2009 met de werken beginnen. Maar kijk, in mei 2009 wonen we hier 5 jaar en betalen we ook maar 6% BTW voor de voegwerken. Het zal dus nog wel even kunnen wachten.

En dan, geloof het of niet, zijn we ook eens op zoek gegaan naar gordijnen. We krijgen regelmatig verbaasde blikken als we vertellen dat we nergens gordijnen hebben. En nee, we hebben ook geen rolluiken. Onze kinderen zijn in de zomer misschien wel iets vroeger wakker dan andere kinderen, en heel af en toe zit de zon wel eens in onze ogen als we tv kijken of een boek lezen, maar voor de rest hebben we niet echt last van ons gordijnloos bestaan.

Maar er komt verandering in. Op advies van vrienden zijn we gisteren naar de vier  weverkens in Oostrozebeke gereden. En je krijgt daar direct het gevoel dat je te doen hebt met vakmensen. We kregen uiterst vakkundige uitleg en advies en volgende zaterdag komen ze al opmeten.
Nog voor de zomer zullen er gordijnen hangen. En we zullen waarschijnlijk herhaaldelijk zeggen dat we dat al veel vroeger hadden moeten doen.

Een gedachte over “De vier weverkens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s