Ketting

Ik heb het altijd al zielig gevonden. Een man of vrouw langs de kant van de weg zien lopen met de fiets aan de hand. Je weet nooit of die mensen nog een lang eind verder moeten met hun fiets.
En gisteren was ik zelf één van die sukkelaars. Toen ik buitenkwam bij de bakker en gezwind op mijn fiets sprong, brak mijn ketting in twee. Ik heb nog geprobeerd om dat ding terug aan elkaar te krijgen, maar ik heb er enkel twee potzwarte handen aan overgehouden. En daar loop je dan, met je fiets aan de hand, zonder ketting. De buurvrouw die passeert en vraagt “je hebt toch geen panne, Koen ?”, alsof ik het leuker vind naast mijn fiets dan erop.
Maar kijk, minder dan 24 uur later ben ik dankzij fietsherstelaanhuis de trotse bezitter van een nieuwe ketting en heb ik meteen een afspraak gemaakt om volgende week ook de tandwielen vooraan en achteraan te vernieuwen.

 

Advertenties

4 gedachtes over “Ketting

  1. Je betaalt 5 euro verplaatsingskosten. Voor mijn nieuwe ketting betaalde ik 9 euro. Volgende week komt hij de tandwielen steken en dan betaal je geen verplaatsingskosten meer.
    En hij pompt gratis je banden op en spuit hier en daar wat olie en zo.
    Hij is echt proffesioneel !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s