Roodbaarsfilet met pesto in de oven

Gisteren bij vrienden ongelooflijk lekker gegeten. En vandaag stuurde de gastvrouw het recept door.
Roodbaarsfilet met pesto in de oven.

Een absolute aanrader !

Ingr. per persoon: 150g roodbaarsfilet, 1 el rode pesto, 1 el pecorino,
pijnboompitten, olijfolie, peper & zout, zelfgemaakt kruim (niet getoast, wit brood zonder korst in keukenrobot malen)

Bereiding :

Vet een ovenschaal in met olijfolie, leg hierop de filetjes naast elkaar, pesto erop smeren, pecorino er op en geroosterde pijnboompitten en als laatste het broodkruim, beetje olijfolier erover en 15 min. in oven van 200°
serveren met tagliatelli

saus voor tagliatelli: sjalot + teentje look fruiten, kastanjechampignons bakken, op smaak brengen met peper & zout, rode pesto toevoegen, room erbij en allerlaatst (niet te vergeten…) als je niet meer door moet warmen: vers gesneden koriander

Advertisements

Een gedachte over “Roodbaarsfilet met pesto in de oven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s