Goud

Voor elk 3 sandwiches met kaas en pain de strasbourg, 2 flesjes Aquarius en een flesje Spa, elk een regenjas en een reserve T-shirt, 2 pakjes druivensuiker en 1 pakje fruitella. Onze rugzak was goed gevuld toen we rond een uur of 10 deze morgen in Heist vertrokken voor een tocht van een kleine 70 kilometer.
En eigenlijk is het best spannend. We hadden wel een lijstje met onze 35 knooppunten, maar voor de rest is het toch afwachten of een jongen van 8 jaar het 70 kilometer lang uithoudt.
Of stel dat het plots begint te regenen. Bijna de helft van onze tocht reden we langs het Schipdonkkanaal waar heel weinig gelegenheden zijn om te schuilen.
Of wat mochten we een lekke band hebben, of mocht onze ketting breken ergens in Moerkerke, Waarschoot of Belzele.
We hadden op voorhand afgesproken dat we eventueel in Eeklo de trein zouden nemen. En kijk, iets voorbij Eeklo kreeg Ruben het lastig. Maar hij was niet van plan om terug te keren naar het station van Eeklo, dus reden we verder. En vanaf Waarschoot hadden we de wind in de rug en ging het plots heel vlot en voor we het wisten stonden we op de veerboot van Langerbrugge.
De laatste 8 kilomter waren ook best lastig, maar als je dan bijna thuis bent en aan een schoolmaatje kan vertellen dat je al 65 kilomter gefietst hebt, dan wint de trots het van de vermoeidheid en fiets je gezwind verder en pers je er op het einde zelfs nog een sprintje uit.
Goud voor Ruben. Zo hebben we toch nog een medaille.

Advertenties

3 gedachtes over “Goud

 1. Dag Koen,

  We mochten al een paar keer op je blog lezen hoe je een fervente ‘coureur’ bent. Respect.
  Vandaar dat ik je durf aan te schrijven:
  Een klant van ons, CM Oost-Vlaanderen, probeert sporten te promoten en organiseert daarom een veiling (tvv To Walk Again).
  Eén van de ‘aanbiedingen’ is een trainingssessie met het Fidea Cycling Team.
  Dat is vanzelfsprekend niet de baankoers, maar ook daarvoor hebben we een (weliswaar iets passiever) item in de aanbieding: meerijden met een volgwagen in Omloop het Volk.

  Daarnaast zijn er nog tal van andere aanbiedingen die je misschien wel willen verleiden (massage voor heel je team na een lange koerstocht?)

  Ikzelf ben Koen Denolf, van communicatiebureau markee (http://blog.markee.be/). We proberen tegen de wind in, de pusherige massareclame een halt toe te roepen en mensen te verblijden met leuke relevante content, zoals nu dit project voor CM.

  Wil je meer info over deze veiling (of ben je benieuwd naar de andere ‘aanbiedingen’), surf gerust naar http://www.mijnmotivatie.be .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s