Knolseldersoep met oregano en koriander

Zo zie, de soep en de koekjes hebben we al klaar voor morgenavond. We kunnen met ander woorden al beginnen en eindigen. En voor alles wat er tussen komt, hebben we de ingrediënten al in huis.
De knolseldersoep is in ieder geval overheerlijk. Voor de liefhebbers het recept:

Ingr. : 1 knolselder, 3 preien, 2 uien, peper, verse oregano, verse koriander, laurierblaadjes, 2 a 3  groentenbouillonblokjes,

Bereiding :

  • maak de groenten schoon en snij ze in kleine stukjes
  • doe alles samen met de bouillonblokjes in een grote kom en voeg water toe
  • laat ong. 25 minuutjes op een zacht vuur koken
  • voeg verse oregano en koriander toe
  • mix de soep heel goed ( het geheim van goede soep is lang genoeg mixen)
  • voeg flink wat laurierblaadjes toe en laat nog even trekken

Voor de afwerking kan je walnoten gebruiken, of een stukje geroosterd brood met daarop wat zure room. Of gebruik gerust je eigen fantasie.

Smakelijk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s