Rome

Het is ons niet gelukt om in Rome een onbeveiligd netwerk te vinden om af en toe eens een bericht op de blog te plaatsen. Om heel eerlijk te zijn, hebben we de voorlaatste dag van ons verblijf eerder toevallig opgemerkt dat er in de gang op de eerste verdieping van het hotel een heel licht signaal was van een onbeveiligd netwerk. Maar ik zag het niet echt zitten om door de gang te sluipen met de laptop op zoek naar een signaal dat sterk genoeg was om één en ander de wereld in te sturen.

Maar goed, we hebben een week lang geleefd zonder radio, tv, internet, kranten of e-mail. We wisten dus niet dat Tom Boonen Parijs-Roubaix gewonnen had of dat het paasweekend een voltreffer was voor de Belgische kust.

We hebben ons 6 dagen lang ondergedompeld in de rijke en boeiende cultuur van het oude Rome. Getuige hiervan de meer dan 1300 foto’s die we samen met de kinderen hebben gemaakt.

We hebben ongelooflijk lekker gegeten. Pizza, pasta en ijs, jullie hadden wellicht niet anders verwacht.

En we hebben bovenal een toffe en leuke vakantie gehad. Vandaag en de volgende dagen breng ik verslag uit van onze reis naar Rome.
Na Barcelona, Valencia, Stockholm, Budapest, Praag en Berlijn onze zevende citytrip met de kinderen. En ze vragen nu al wanneer we naar Londen, Parijs of Athene gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s