Londen ontdekken

Citytrip nr. 8 met de kinderen is gereserveerd. Het wordt een weekje Londen. We hebben in het verleden reeds gemerkt dat een week zeker niet te lang is om een stad te bezoeken. De kinderen zien het al volledig zitten: Museum of Childhood, Pollock’s Toy Museum, Tate Modern, Greenwich, London Zoo, Hyde Park, Buckingham Palace, Covent Garden, Science Museum, South Bank,… we weten wat te doen.

Onze citytrips zijn ook altijd budget-vriendelijk. Zo rond de duizend euro met ons vieren voor transport, hotel en ontbijt. En nu zitten we zelfs beneden de 900 euro. Ik zou eigenlijk een boekje kunnen schrijven: citytrips met kinderen voor minder dan 1000 euro. In deze tijden van crisis wordt het misschien zelfs een bestseller.

Advertenties

Een gedachte over “Londen ontdekken

  1. Het is altijd een plezier om te lezen (ook zonder kinderen heb ik er al iets van opgestoken, anders waren we niet naar de zoo in Praag geweest bijvoorbeeld) en een geruststelling om te weten dat je ook met kinderen citytrips kunt doen, want dat zijn nu eenmaal mijn favoriete vakanties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s