Kreeft

De traditie wil dat we in augustus met mijn pa, zus, schoonbroer en schoonma kreeft gaan eten in de Zwadderkotmolen. Zo ook dit jaar. Tante Lut zorgde opnieuw voor de ambiance.

Dit was het menu

Aperitief op basis van vlierbloesem met Zeebrugse grijze garnalen op een aardappelmousse met peterselie en sherryazijn

Tartaar van kreeft met groene appel op een frivool slaatje met artichok; coulis van avocado en schuim van kreeft

Bisque van kreeft met tuinkruiden

Ravioli van kreeft met een lichte currysaus met dille en zwarte peper; gewokte zomergroentjes met soya

Sorbet van aardbeien of Oudenaardse citroenjenever

Ganse kreeft geroosterd in de oven met zuiderse aardappelpuree met rucola op een blanke boter
met tuinkruiden en coulis van zongedroogde tomaten met basilicum

Cappuccino van ananas met mascarpone en chocolade ijs

Mokka of infusie met mignardises

Volgend jaar, midden augustus zijn we opnieuw op post daar in Mater.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s