Coeur du Berry

Ik hou ervan om bij échte vakmensen mijn inkopen te doen. Groenten en fruit bij de fruitboer, vers brood bij de plaatselijke bakker, af en toe naar de markt en in het weekend verse specialiteiten bij mijn favoriete traiteur en delicatessezaak. Een vakman die zijn kazen koopt op de vroegmarkt in Parijs.
Zaterdag nog raadde hij mij een stukje franse gietenkaas aan. Coeur du Berry, van de fromagerie Jacquin in La Vernelle, een dorpje met amper 700 inwoners. Een heel bijzonder stukje kaas om lekker lang van te genieten op een donkere herfst- of winteravond.

21285_200

2 thoughts on “Coeur du Berry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s