Zwadderkotmolen

Een 2tal keer per jaar gaat het hier richting Mater naar restaurant de Zwadderkotmolen. Op hemelvaartsdag vierden we er de verjaardag van Sophie haar ma. En voor het eerst namen we de kinderen mee. En net zoals het grote-mensen-maal was ook het kindermenu uitermate lekker.

Voor ons eigen archief, het menu van afgelopen donderdag.

Sprankelend aperitief van het huis met een crème van framboos, vergezeld van mini asperges met gerookte forel en een pittige saffraanmayonaise

Asperges op Vlaamse wijze met Gandaham

Romige aspergesoep met mascarpone

Langoustines met groene asperges en Koningskrab uit de Beringzee; Blanke boter met sjalot en dille

Sorbet van passievruchten of jonge Oudenaardse appeljenever

Kalfsfilet met asperge blanquette, jonge spinazie en gebakken krieltjes;
Sausje met citroentijm

Citroensabayon met frambozen; geleibalkje van ananas en ijs van asperges met zachte karamel

Mokka of infusie met mignardises

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s