On the road

We hebben de laatste 3 dagen 770 mijl afgelegd. Dat is een goede 1200 kilometer. Langs Interstate 70, 79 en 90. Met de radio aan. Met echte Amerikaanse muziek van Don Henley en John Cougar Mellencamp.


En om de 100 mijl stoppen we bij een service area, waar te dikke Amerikanen zich volproppen met pizza, burgers en ijs.
Gelukkig is er ook vers fruit, pastasalade en groentenbuffet. Voor de toersiten, denken we. Of voor die enkele Amerikanen die wat op hun lijn letten. Maar ze zijn in de minderheid. We vragen ons soms af hoe hun benen die dikke lijven kunnen dragen. Ze zijn wel solidair. Meestal is elk lid van de familie te dik. 

Verder genieten we ten volle van de mooie landschappen en moeten we ook toegeven dat de gemiddelde Amerikaan best wel vriendelijk is. Je hoort ons zeker niet klagen. 

Het is in ieder geval een droom om hier met de auto te rijden. Geen agressieve chauffeurs of snelheidsduivels. Het verkeer verloopt hier veel rustiger en zo valt het ook best mee om grote afstanden af te leggen.

Het is wel even wennen aan de mega trucks.

Morgen wordt het een kortere rit. Van Albany, waar we momenteel verblijven, naar Springfield en vervolgens naar Boston.

Advertentie

3 gedachtes over “On the road

  1. Merci, Bruno!
    Als je nog tips kan geven over een ander deel van de VS, heel graag. Ik vermoed dat we binnenkort opnieuw een trip plannen naar de States… het valt immers zo goed mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s