Een nieuw kostuum

20 bath voor een ritje met de tuk tuk naar het winkelcentrum. 20 bath met vier voor een flinke eind rijden. Dat is omgerekend een halve euro. Een halve euro, zeg ik.
Maar dan wel met één tussenstop. Onze chauffeur zou eerst even stoppen aan een confectiebedrijfje. Wij konden dan kijken voor een kostuum of kleed volledig op maat gemaakt. Hij krijgt dan van de eigenaar 5 liter brandstof voor zijn tuk tuk. Gratis. Een goede zaak voor hem, dus.
We stemden in met het voorstel. Het was dan enkel nog aan ons om assertief genoeg te zijn en ons geen pak en/of kleed te laten aansmeren.

DSC_2681

Het is aardig gelukt kan ik U zeggen. We zijn amper 5 minuten binnen geweest. Geen pak. Geen kleed. Wel enorm veel plezier bij de kinderen. Hoe de verkopers ons toch nog een riem probeerden te verkopen en een sjaal.
Maar goed, onze chauffeur heeft 5 liter brandstof gekregen omdat hij een mogelijke klant naar de winkel bracht. En wij zijn nog nooit zo goedkoop door een grootstad gereden.

In het terugkeren hadden we minder geluk. Onze chauffeur reed niet alleen veel te snel, hoe slaagde er ook in om een groot deel van de rit aan de verkeerde kant te rijden. We hebben al veel attracties gedaan in pretparken, maar dit was een stuk enger.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s