Zondag 19 juli: Amsterdam – Doha

Alles was opnieuw tot in de puntjes voorbereid door Sophie. Zelfs het ticket voor de parking “Langparkeren” in Schiphol was al enkele weken op voorhand gereserveerd. We hebben het graag allemaal goed in orde. Dat zorgt voor de nodige rust.

Geen files die dag. Dat heb je als je op zondagmorgen vertrekt. We waren aardig goed op tijd in Amsterdam.

We vlogen opnieuw met Qatar Airways en je hoort ons zeker niet klagen. Vriendelijk personeel, lekker eten aan boord, keuze uit 1001 films, ieder zijn oplader voor iPod of gsm en zelfs WIFI op duizenden kilometers hoogte.

Een kleine zes uur vliegen. Rond 23:30 plaatselijke tijd waren we in Doha. Onze vlucht naar Bali was om 8:10. Tijd genoeg om onze aansluiting niet te missen 😉

We waren eerder al in Doha en we wisten dus dat er een Quiet Room was. Zetels waar je languit kan slapen. Alleen hadden we even niet opgemerkt dat mannen en vrouwen elk hun Quiet Room hebben.
Het was dan ook even lachen toen Sophie haar nestelde in de zetel naast een Arabier in wit gewaad.

Even later waren we mooi van elkaar gescheiden zoals het hoort, om rond een uur of zes in de morgen elkaar terug te zien bij een warme choco en een croissant. Want ook hier in de woestijn kan je ’s morgens genieten van vertrouwde lekkernijen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s