Awaiting Seat Assignment

En dan kom je goed op tijd aan in Atlanta, zijn er technische problemen bij de douane. Meer dan 3 uur aanschuiven om het land binnen te mogen en weten dat je aansluitende vlucht naar Miami al lang vertrokken is. En ook de volgende…

Maar hé, er is nog een vlucht om 22:00. Bij Delta Airlines krijgen we te horen dat het lang niet zeker is dat we nog mee kunnen met die vlucht. We staan op de reservelijst voor mochten er toch nog plaatsen vrijkomen. Tssss, het kan dus ook zijn dat we moeten wachten tot de volgende dag. Om 8:50 ’s morgens.

Aan de gate hangen schermen met daarop alle namen van de wachtlijst. Grijs betekent niet OK. Staat je naam op een blauwe achtergrond dan heb je geluk.

Dit was de situatie rond 21:00. Niet bepaald OK.IMG_1425

En dan iets over half 10, DEM/S, DEP/J, DEP/K en DEP/R op een blauwe achtergrond. We mochten nog mee. Nog nooit zo blij geweest om onze namen op een computerscherm te zien.

IMG_1426

Advertentie

Een gedachte over “Awaiting Seat Assignment

  1. Herken dit. In 2012 zelfde meegemaakt. Blijkbaar is het de gewoonte bij Delta Airlines om dubbele boekingen te plaatsen, daar er meestal wel plaatsen vrij komen. Je kan enkel hopen dat het geluk aan je zijde staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s