Beyond Boundaries

Mooie dingen gezien vandaag op Beyond Boundaries, een Adobe-evenement voor designers en developers in de SAP Lounge in Brussel.

Sakri Rosenstrom had het over nieuwigheden in Actionscript 3 en de extra mogelijkheden in Flash Player 9.

Van Serge Jespers kregen we een interessante demo met video-componenten in Flash CS3 en leerden we hoe makkelijk het is om het uiterlijk van de componenten te wijzigen in o.a. Photoshop of Flash.
En op zo’n evenement is het altijd leuk om te weten waar ze bij Adobe de laatste tijd allemaal me bezig zijn. En ze zitten daar verdorie niet stil. We kregen een aantal screenshots te zien van Thermo, een tool waarmee je vanuit Photoshop, Illustrator en Fireworks Artwork kan omzetten naar Rich Internet Applications User Interfaces. Echt Cool !

En binnenkort kijken we via onze Flash Player naar HD TV-kwaliteit.

Maar het leukste van de dag kregen we zo rond een uur of vier. Daniel Dura, een gedreven gast uit San Francisco toonde ons wat er allemaal mogelijk is met AIR. Amazing. Zijn voorbeelden en code zijn trouwens allemaal te downloaden alhier

Dat we maar snel een programmeur of 10 extra krijgen, dan hebben mijn collega en ik alvast de tijd om één en ander uit te proberen 😉
In afwachting proberen we tussendoor met al deze nieuwe technologie wat te spelen. Tussendoor, af en toe, heel even als het kan.

Een gedachte over “Beyond Boundaries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s